Retraite in Andalusië

Zin in zon midden tussen de olijfbomen individueel of in kleine groep?

Naast de retraites die ik met Mi Cuento Reizen aanbied, is het ook mogelijk om een retraite van één week (6 nachten, 7 dagen) in kleine groep te boeken, waarbij er 3 dagen een wat intensiever programma wordt aangeboden. Ook bied ik individuele verblijven aan.


Ik ben in november 2021 bij Anna op retraite geweest. En ik kan je vertellen dat je je bij haar snel vertrouwd voelt een heuse gastvrouw! Als je dit reisje boekt weet ik zeker dat je heerlijke maaltijden hebt, goede gesprekken voert. En zeer waarschijnlijk je zo nu en dan zal bescheuren van het lachen ( als je daar behoefte aan hebt ;-). Ach en als je alleen maar helemaal in rust wil verblijven kan dat zeer zeker ook genietend van het mooie Andalusië. Maar die fascinerende luchten, bergen, flora en fauna (ik heb gemsen, raven en nog aantal andere dieren gezien) dat is toch lastig te omschrijven dat kan je beter zelf ervaren :-) .

Mascha


Foto's

Ik woon in een sfeervolle, typisch Andalusische, oude cortijo (zie foto's). De cortijo heeft gezellige slaapkamers, een heerlijke grote patio en een buitenjacuzzi.


Een hele week op Groepsretraite? Mi Cuento Reizen!

Drie schitterende retraites op een magische locatie

Via mijn reisorganisatie voor coachingsreizen Mi Cuento Reizen B.V. bied ik retraites van een hele week aan op één van de mooiste plekken in Andalusië, de Casa Rural La Morata in Las Casillas de Martos, in de provincie Jaén. 

 

Een hele week onbezorgd weg: volledig verzorgd, een boeiend coachings- en meditatieprogramma, persoonlijke coaching. Een groepsreis in klein gezelschap (maximaal 10 deelnemers), waar vakantie en ontspanning én persoonlijke ontwikkeling op natuurlijke wijze samengaan. Klik op de foto om naar de website van Mi Cuento Reizen B.V. te gaan.