Hoe loopt het in de praktijk?

Online Coaching

Uitnodiging voor een zoom-meeting

Wanneer wij een afspraak hebben ingepland samen, dan stuur ik jou een dag voor ons gesprek een uitnodiging toe voor een zoom-meeting. Jij kunt de link volgen, het identificatienummer en wachtwoord invullen en dan kom je in mijn virtuele 'spreekkamer' terecht. 

 

Uiteraard mag je ook opteren voor Skype, maar mijn eigen ervaring is dat Zoom veel minder onderbrekingen kent dan Skype, een betere gesprekskwaliteit dus.


Prijs en facturering

Mijn coachings duren 45 minuten, en daarvoor geldt een vaste prijs van 50€, exclusief BTW , ongeacht welke soort coaching jij opteert. 

 

De facturing gaat via een PDF-factuur, die je in je mailbox ontvangt enkele dagen na het gesprek. Aangezien annahouben.nl onderdeel uitmaakt van Mi Cuento Reizen, ontvang jij de factuur van mijn bedrijf Mi Cuento Reizen.

Retraites

Na boeking via het boekingsformulier ontvang je zo snel mogelijk van mij een boekingsbevestiging voor de door jou geboekte reis. Ook hier geldt dat je een factuur ontvangt van Mi Cuento Reizen in PDF-formaat via het door jou opgegeven mailadres.