Gastenboek

Hier vind je enkele reacties van gasten van mijn Cortijo c.q. deelnemers aan individuele retraites of retraites in kleine groep. Laat je inspireren! Wanneer mag ik jóu ontmoeten in Andalusië?

Commentaren: 9
 • #9

  Kathleen (dinsdag, 30 januari 2024 17:32)

  Morgen vertrek ik terug naar België en ik zal niet dezelfde zijn. Sowieso hebben de gastvrijheid, het lekkere eten, de zon en de natuur mij een boost gegeven. Daarnaast hebben de fijne gesprekken en de gerichte coachings ervoor gezorgd dat ik verouderde delen in Andalusië kan achterlaten en onderbelichte, waarachtige stukken van mezelf tot bloei kan laten komen.
  Anna, ik heb je ervaren als een flexibele en deskundige gids op een stukje van mijn levensweg. Dank je wel voor deze betekenisvolle vakantieweek!

 • #8

  Manon (zondag, 28 mei 2023 12:13)

  Ik wilde mezelf een weekje eigen tijd gunnen, om uit mijn bubbel te zijn en rust te krijgen in mijn hoofd. Ik was nog nooit alleen op pad, maar wilde dat wel. Het adres van Anna kwam op mijn pad en sprak mij aan! Het was een heerlijke week met goed weer in een mooie omgeving. Anna is een geweldige gastvrouw en weet goed af te stemmen op de wensen van de gast. Ze heeft mij laten genieten van natuur, cultuur en heerlijke maaltijden. En ook had ik mijn eigen ruimte, tijd. Tevens heb ik een stukje coaching gehad. Het heeft mij verder inzicht gegeven en concrete tips waarmee ik aan de slag kan.
  Ik voel me rijk met deze ervaring.
  Dankbaar voor de bijzondere gastvrijheid en ontmoeting met Anna.

 • #7

  Wies Habraken (zondag, 25 december 2022 16:44)

  Samen met mijn moeder en broertje een heel fijn verblijf gehad! Genoten van het lekkere eten van Anna en van alle rust die Andalusië met zich mee brengt. Als kerst op de taart hebben we de wedstrijd tussen Spanje en marokko mogen kijken in een plaatselijk café!

 • #6

  Arnold (maandag, 12 december 2022 16:59)

  Eind november een weekje bij Anna mogen verblijven, het was mijn eerste ervaring met een individuele retraite. En het was een prachtige heerlijke ontspannen week waarin ik echt tot rust kon komen.

  Vond het aanvankelijk nog best een beetje spannend, maar door haar hartelijke welkom en haar warme uitstraling voelde ik me binnen no time op mijn gemak.

  We hebben samen heel wat afgekletst, lekker ontspannen keuvelen en lachen, maar ook genoeg diepere gesprekken waar we elkaar mooi in konden vinden. Ook nog samen een indrukwekkend mooi kasteel bezocht, en samen heerlijk gewandeld tussen de heuvels met haar ontelbare olijfbomen.

  Kortom een hele mooie week, en wat kan Anna koken! Echt genoten van al die heerlijke maaltijden! Anna, dankjewel voor deze prachtige ervaring!!

 • #5

  Stephanie Peters (maandag, 05 december 2022 20:10)

  Een week op individuele retraite bij Anna en haar 2 poezenmaatjes Pipa en Kiara.
  Ik heb genoten van Anna haar gezelschap waarin we ontzettend veel gelachen hebben, samen op pad zijn geweest, maar ook heel fijne gesprekken met elkaar hebben gevoerd en sessies die mij weer terug bij mezelf hebben gebracht.
  Anna is een prachtig mens die veel te bieden heeft en je vooral in je waarde laat.
  Al met al voor mij een prachtige week die ik bij Anna heb mogen doorbrengen waarin ik mooie en bijzondere ervaringen heb opgedaan en zeker voor herhaling vatbaar is.
  Oh ja, en natuurlijk niet te vergeten..... haar kookkunsten zijn om van te smullen!!!

 • #4

  Jos Vervoort (zondag, 18 september 2022 11:07)

  *Een weekje voor mezelf maar niet alleen*

  In juli 2022 was ik een weekje bij Anna. Ik wilde de rust van een weekje helemaal voor mezelf. Een ander klimaat, een andere omgeving, een andere mindset.

  En dat is gelukt!

  Anna is een fijne coach en goede gastvrouw die dit kan faciliteren en begeleiden.

  Mijn week was een afwisseling van rust, verzorging (Anna kan heerlijk koken) en goede gesprekken. En ook lol want we hebben ook enorm gelachen samen �

  Kortom: een aanrader!

 • #3

  Hadewych (dinsdag, 06 september 2022 11:09)

  Een weekje vakantie geboekt bij Anna Houben , en ik werd door haar hartelijk ontvangen op de luchthaven van Malaga.

  Ik heb genoten van de overheerlijke maaltijden en de vele gesprekken met Anna.

  Een weekje is niet lang, maar voor mij voelde veel langer �!
  De fijne sfeer in huis en de gesprekken met Anna, zorgde ervoor dat ik de rust vond die ik nodig had!

  Anna zorgt dat je echt helemaal niks hoeft te doen, ze zorgt voor alle maaltijden en ook voor de innerlijke mens � !

  Ik kan het iedereen aanraden, of je nou op zoek bent naar rust, coaching en of fijne gesprekken, Anna staat met een warm hart voor je klaar! ❤️

  Dank je wel Anna ! �

 • #2

  Davide (zondag, 14 augustus 2022 21:48)

  Met veel dankbaarheid kijk ik terug naar een week vol prachtige momenten. Anna is een fijne coach, die deskundigheid en intuïtie perfect combineert. Daarnaast kan ze ook uitstekend koken. Haar concept (vakantie/retraite/coaching) vind ik simpelweg geniaal!

 • #1

  Mascha (zaterdag, 13 augustus 2022 19:06)

  Ik ben in november 2021 bij Anna op retraite geweest. En ik kan je vertellen dat je je bij haar snel vertrouwd voelt, een heuse gastvrouw! Als je dit reisje boekt weet ik zeker dat je heerlijke maaltijden hebt, goede gesprekken voert. En zeer waarschijnlijk je zo nu en dan zal bescheuren van het lachen ( als je daar behoefte aan hebt ;-). Ach en als je alleen maar helemaal in rust wil verblijven kan dat zeer zeker ook genietend van het mooie Andalusië. Maar die fascinerende luchten, bergen, flora en fauna (ik heb gemsen, raven en nog aantal andere dieren gezien) dat is toch lastig te omschrijven dat kan je beter zelf ervaren :-) .

  Mascha