Gastenboek

Hier vind je enkele reacties van gasten van mijn Cortijo c.q. deelnemers aan individuele retraites of retraites in kleine groep. Laat je inspireren! Wanneer mag ik jóu ontmoeten in Andalusië?

Commentaren: 4
 • #4

  Jos Vervoort (zondag, 18 september 2022 11:07)

  *Een weekje voor mezelf maar niet alleen*

  In juli 2022 was ik een weekje bij Anna. Ik wilde de rust van een weekje helemaal voor mezelf. Een ander klimaat, een andere omgeving, een andere mindset.

  En dat is gelukt!

  Anna is een fijne coach en goede gastvrouw die dit kan faciliteren en begeleiden.

  Mijn week was een afwisseling van rust, verzorging (Anna kan heerlijk koken) en goede gesprekken. En ook lol want we hebben ook enorm gelachen samen �

  Kortom: een aanrader!

 • #3

  Hadewych (dinsdag, 06 september 2022 11:09)

  Een weekje vakantie geboekt bij Anna Houben , en ik werd door haar hartelijk ontvangen op de luchthaven van Malaga.

  Ik heb genoten van de overheerlijke maaltijden en de vele gesprekken met Anna.

  Een weekje is niet lang, maar voor mij voelde veel langer �!
  De fijne sfeer in huis en de gesprekken met Anna, zorgde ervoor dat ik de rust vond die ik nodig had!

  Anna zorgt dat je echt helemaal niks hoeft te doen, ze zorgt voor alle maaltijden en ook voor de innerlijke mens � !

  Ik kan het iedereen aanraden, of je nou op zoek bent naar rust, coaching en of fijne gesprekken, Anna staat met een warm hart voor je klaar! ❤️

  Dank je wel Anna ! �

 • #2

  Davide (zondag, 14 augustus 2022 21:48)

  Met veel dankbaarheid kijk ik terug naar een week vol prachtige momenten. Anna is een fijne coach, die deskundigheid en intuïtie perfect combineert. Daarnaast kan ze ook uitstekend koken. Haar concept (vakantie/retraite/coaching) vind ik simpelweg geniaal!

 • #1

  Mascha (zaterdag, 13 augustus 2022 19:06)

  Ik ben in november 2021 bij Anna op retraite geweest. En ik kan je vertellen dat je je bij haar snel vertrouwd voelt, een heuse gastvrouw! Als je dit reisje boekt weet ik zeker dat je heerlijke maaltijden hebt, goede gesprekken voert. En zeer waarschijnlijk je zo nu en dan zal bescheuren van het lachen ( als je daar behoefte aan hebt ;-). Ach en als je alleen maar helemaal in rust wil verblijven kan dat zeer zeker ook genietend van het mooie Andalusië. Maar die fascinerende luchten, bergen, flora en fauna (ik heb gemsen, raven en nog aantal andere dieren gezien) dat is toch lastig te omschrijven dat kan je beter zelf ervaren :-) .

  Mascha