Graag maak ik je attent op het feit dat Pippa en Kiara, mijn twee katten deze week ook gewoon in mijn huis zullen verblijven.


Retraiteweek met programma in kleine groep

Dit zijn de diverse retraiteweken:

1. Learn from the past, Live in the Present, Envision the Future

Wat is een gehechtheid, die je mag loslaten om verder te kunnen? Hoe komt het dat je in cirkels beweegt en hoe stap je daar uit? Wat zijn je talenten? Wat vind je écht leuk en waar ligt je passie? Hoe kun je een duidelijker beeld krijgen van patronen, maar ook van de toekomst? Hoe hak je die knoop door? Spelenderwijs gaan wij samen met elkaar ontdekken in levensthema's en jouw levenspad.

Deze retraite biedt maximaal plek aan 4 deelnemers. Je verblijft op basis van een gedeelde tweepersoonskamer (eenpersoonskamer op aanvraag). Je deelt een badkamer met de overige deelnemers.

 

Het traject "Learn from the Past, Live in the Present, Envision the future" is een driedaags traject met 4 'vrije' dagen, waarin wij drie aaneengesloten dagen met elkaar gaan onderzoeken. Meditatie, gerichte visualisatie, energetische oefeningen, schrijfoefeningen maken o.a. deel uit van het programma. 

 

De week ziet er als volgt uit:

 

Dag 1 + dag 2 staan in het teken van reizen en van aankomen op locatie, elkaar ontmoeten en ontspannen.

Dag 3,4 en 5: staan in het teken van de Intensive 'Learn from the Past, Live in the Present, Envision the future'.

Dag 6 en 7: staan in het teken van bezinken, ontspannen en terugkeer naar huis.

 

 

Investering: € 799,--p.p.*


2. Reis door de Chakra's

In deze week gaan we samen ontdekken omtrent de 7 energetische plekken in je lijf, genaamd Chakra's. Elk chakra is verbonden met plekken in je lichaam, en bepaalde organen of systemen. Daaraan gekoppeld zijn er mooie levensthema's. Bepaalde lichamelijke klachten kunnen worden teruggebracht naar blokkades in één of meerdere chakra's, je energiesysteem. Het biedt een mooie ingang om te ontdekken waar jouw klachten vandaan kunnen komen. Ook is het een hele fijne reis om 'gewoon even een spirituele APK te doen', en te zien waar je staat op dit moment.

 

Je zult in deze reis leren over de chakra's en waar deze voor staan, en ook in jezelf gaan onderzoeken waar het voor jou stroomt en waar misschien dus niet. De chakraleer is heel duidelijk en tastbaar, en allesbehalve zweverig. Kom het ontdekken!

 

Deze reis is 7 dagen, 6 nachten lang. De eerste dag staat in het kader van aankomen en kennismaken. De volgende 6 dagen gaan we verkennen in de chakraleer, door uitleg van de chakra's, meditatie, diverse energetische oefeningen, mooie kringgesprekken. Er is voldoende ruimte om tussendoor uit te rusten, te lezen of een wandelingetje te maken.

Investering: € 899,--p.p.*


Alle reizen staan óók in het teken van samen genieten, samen verbinden. 

 

 

Ik bereid alle maaltijden voor je, maar het is lief als je helpt met dekken en afruimen.

IN VERBAND MET MIJN OPHANDEN ZIJNDE VERHUIZING ORGANISEER IK IN 2024 GEEN RETRAITES IN KLEINE GROEP, TENZIJ OP AANVRAAG -JULLIE VORMEN AL EEN GROEPJE VAN MINIMAAL 2 PERSONEN -, EN IN OVERLEG QUA DATUM

Inbegrepen in deze prijs: verblijf op basis van een gedeelde tweepersoonskamer, 3 maaltijden per dag, alle benodigdheden voor het programma, ophalen en brengen Málaga Airport, fruit, water, koffie en thee. Frisdrank, wijn of bier (alcohol alléén bij de avondmaaltijd, en beperkt tot 1 glas), vragen een bijdrage van jou van 1 euro/consumptie.

 

Niet inbegrepen: jouw vlucht, verzekeringen (ik raad je aan een annuleringsverzekering en/of een reisverzekering af te sluiten);

 

Toeslag: 1 persoonskamer: 150,-- / week (maximaal 3 beschikbaar), de badkamer is altijd gedeeld.