Retraite met Kerst!

Neem je hart mee op retraite!

Het einde van het jaar nodigt altijd uit om naar binnen te gaan, terug te blikken en ook vooruit te kijken. Kerst is het feest van geboorte, van nieuw begin, het feest van licht. Het is een mooi moment om eens te kijken hoe het is daar binnen in jouw hart. Waar ben je dankbaar voor, en kun je je doorgaans met een gevoel van dankbaarheid verbinden? Dankbaarheid is overvloed en je dat beseffen is de grootste rijkdom.

 

Ook gaan we kijken waar er in jouw hart lucht bij mag komen. Wat beklemt er wellicht? Wat is er donker en wil in het licht worden gezet door jou? Hoe kun je je hart weer openen?

 

Kortom: het wordt een fantastische week, met o.a. meditatie, klinken, muziek, mooie teksten, samen verbinden, lekker en gezond eten, fijne oefeningen, aanraking, een cacao ceremonie, maar ook heerlijk tijd tussen de sessies door om dingen te laten beklijven, lekker een boekje te lezen of even in de jaccuzzi te zitten. Een heerlijk oplaadmoment, waarmee jij lichter het nieuwe jaar in gaat.

 

Doe je mee??

Deze retraite biedt plaats aan maximaal 4 à 5 gasten

Investering: 1.095,--

inbegrepen:

  • 3 maaltijden per dag, koffie, thee, water. (ivm programma, wordt alcoholconsumptie afgeraden, maar is er één consumptie - wijn of bier - toegestaan tijdens de avondmaaltijd);
  • verblijf op basis van een gedeelde tweepersoonskamer (blijkt het aantal deelnemers 3 of minder te zijn, dan heb je een kamer alleen);
  • gedeelde badkamer met de overige deelnemers;
  • Vervoer van en naar de luchthaven van Málaga, mits je je houdt aan de voorgestelde vlucht*

niet inbegrepen:

  • *Retourvlucht Luchthaven Nederland-Málaga (let op! voorgestelde vlucht is met Transavia vanaf Eindhoven Airport, heen op 20 december, terug op 26 december. Momenteel is deze nog ver onder 200€, dus als je snel boekt, heb je ook een goedkopere vlucht!)
  • bijdrage aan maaltijden buiten de deur (dit gaat in onderling overleg)
  • Frisdrank; deze zijn de gehele dag te nuttigen, je tekent aan op een lijst en je rekent na afloop met mij af wat je genuttigd hebt. Per consumptie reken ik 1,00€.

Graag maak ik je attent op het feit dat Pippa en Kiara, mijn twee katten deze week ook gewoon in mijn huis zullen verblijven.