Buitenkansje in Andalusië!

Dit is mijn cortijo, midden in de olijvenvelden, met uitzicht op de bergen in het hart van Andalusië

Deze oude cortijo - bouwjaar 1900 - heeft recentelijk mijn hart aangeraakt. Hij is al bijna volledig gerestaureerd, op een  klein gedeelte na. Een prachtig huis om te wonen én om in uit te nodigen, er hangt een heerlijke vibe. Het ligt op een kilometer afstand van het gezellige dorpje Los Noguerones, midden in de olijfvelden, en vlakbij een prachtige wandelweg, de Via Verde de Aceite van Alcaudete. Rust, vogels, olijfbomen en de natuur zijn onze voornaamste buren.

Grootse plannen

In de cortijo zijn er 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers en ook 2 woonkamers, een grote keuken, een enorme patio met veel privacy en een groot dakterras met buitenkeuken. Deze mooie cortijo wil ik in een later stadium uitbreiden met nog een (vijfde) slaapkamer, en een (derde) badkamer. Inmiddels heb ik dankzij boekingen voor dit buitenkansje de grote, typisch Andalusische Patio (van bijna 100 vierkante meter) voorzien van een Jacuzzi. En onder de druif voor het huis, is er inmiddels ook een gezellig bankje, voor heerlijk koele, schaduwrijke middagen met een boekje. Graag wil ik ook nog het dakterras voorzien van mooie loungemeubels en een buiten-eetkamer. 

Waarom?

Ik wil in dit huis ook graag steeds meer kleinschalige retraites geven, voor maximaal 4 personen, naast de individuele retraites die ik al verzorg en heb verzorgd. Ik wil dit pand ook voor kleinere groepen van Mi Cuento Reizen gaan inzetten. 

I'll make you an offer you can't refuse :-)

Het huis heb ik volledig in eigen beheer gekocht. Voor het nóg verder opknappen c.q. restaureren van dit huis heb ik momenteel geen financiële middelen. Daarom heb ik dit buitenkansje in het leven geroepen: een verblijf van een week (7 dagen, 6 nachten), volledig verzorgd, voor een spotprijs. Je betaalt vooraf aan je verblijf en met jouw financiële bijdrage, kan ik weer verder en de cortijo óók voor jou mooier maken. 

 

Je komt een weekje bij mij inwonen, eet met mij mee (als je dat wilt), je vindt je weg in de cortijo, hebt je eigen slaapkamer. Er is één gastenbadkamer. Zijn er meer gasten tijdens jouw verblijf, dan deel je deze badkamer. Wil je overigens wat langer blijven, dan kunnen wij daar overleg over hebben. En mocht je een keer een dagje weg willen, wil ik je ook mijn auto lenen (als je de tank weer aanvult ;-) ). 

Prijs p.p.: 650,-- all in!

Wat??? Dat kan niet!

Jawel hoor, dat doe ik gewoon! En als je met zijn tweeën komt en je deelt een kamer en de badkamer, betaal je slechts 550€ p.p. (wil je gehaald - en ook weer gebracht - worden van de luchthaven, dan geldt er een eenmalige toeslag van 75,--).

 

Ik bied je deze volledig verzorgde week aan (zonder coaching, zie de pagina retraite voor coachingsmogelijkheden, want dat kan natuurlijk ook)  als een 'weekje vakantie' alsof je in een B&B zit, maar dan ook met L(unch) en D(iner). 

 

Het is echter wel mogelijk om gedurende de week een losse coaching en/of holistic pulsing massage bij te boeken bij dit aanbod. De prijs daarvan is 60€, welke je in deze week aan mij kunt voldoen.

Wanneer?

Wil je van deze aanbieding gebruik maken maar je weet nog niet wanneer? Dan kun je toch vast reserveren en komen we later een datum overeen.