Mini-Retraite in Andalusië

Kom Logeren in het typisch Andalusische dorpje La Concepción!

Het is mogelijk om een aantal dagen bij mij te komen overnachten, in combinatie met een coachingstraject. Onderdeel hiervan kunnen zijn meditatievormen, stemexpressie, creatieve opdrachten, coachingsgesprekken en als je droomt, ook droomverklaring. Als het weer het toelaat kunnen we gaan wandelen, in de natuur of in Priego de Córdoba, dat een prachtig, typisch Andalusisch stadje is op 5 minuten rij-afstand. We kijken samen wat er ontstaat en waar jouw behoefte ligt. Gemiddeld kun je rekenen op ongeveer 2,5 à 3 uur gerichte coaching per dag gedurende de dag. Je mag ook 'gewoon' meedraaien in het dorpse leventje, met goede gesprekken gedurende de dag. 

 

Ik kook gezonde maaltijden voor je (je mag je voorkeuren doorgegeven, van te voren of tijdens je verblijf), en geheel naar jouw voorkeur eten we samen of eet je alleen.

 

Je verblijft in mijn ruime logeerkamer met eigen badkamer met douche (zie onderstaande foto's). In deze kamer staat een klein tweepersoons bed (1,40m). Op de overloop vind je nog een zitje, waar je ook gebruik van mag maken als je bijvoorbeeld even lekker wilt lezen en je je wilt terugtrekken. Op het terras is er volop zon en zit je ook beschut. Ook dit heerlijke zonneterras staat je ter beschikking. Je bent gast in mijn huis, maar ik wil vooral dat jij je thuis voelt.

 

Kiara en Pippa, mijn katten, zijn ook bewoners van mijn huis.


Prijs 3 dagen, 2 nachten op basis van volpension (gezonde maaltijden, drankjes, fruit), inclusief persoonlijke coaching:

€ 420,--

Uiteraard zijn langere verblijven ook mogelijk, in overleg. Vanaf 4 dagen verblijf, 3 nachten, betaal je

€ 120,-- per dag (ipv € 140,00) Neem vrijblijvend contact met mij op!

Eenmalige toeslag ophalen en brengen van en naar luchthaven Málaga: 60€


Een hele week op retraite? Mi Cuento Reizen!

Drie schitterende retraites op een magische locatie

Via mijn reisorganisatie voor coachingsreizen Mi Cuento Reizen B.V. bied ik retraites van een hele week aan op één van de mooiste plekken in Andalusië, de Casa Rural La Morata in Las Casillas de Martos, in de provincie Jaén. 

 

Een hele week onbezorgd weg: volledig verzorgd, een boeiend coachings- en meditatieprogramma, persoonlijke coaching. Een groepsreis in klein gezelschap (maximaal 10 deelnemers), waar vakantie en ontspanning én persoonlijke ontwikkeling op natuurlijke wijze samengaan. Klik op de foto om naar de website van Mi Cuento Reizen B.V. te gaan.